Varför behöver man en jultröja?

Varför behöver man en jultröja?

Jultröjor till barn

Jultröjor och julpyjamasar är ett relativt nytt fenomen i Skandinavien. När man tänker på en jultröja så går tankarna kanske först och främst till en stor stickad tröja som man har fått av någon släkting och som oftast ligger undanstoppad längst ner i garderoben. Men det här med jultröjor har blivit en ganska stor grej på senare tid.

Trenden kommer ifrån USA och Storbritannien och den handlar främst om att höja julstämningen runt omkring en. Många kollegor på arbetsplatser beslutar i december månad att komma till jobbet varje fredag i likadana jultröjor till exempel.

På samma sätt kan man köpa hem jultröjor så att alla i familjen får varsin matchande jultröja som man kan använda när det är jul. Om ni ska sitta och julpyssla eller kanske julbaka hela dagen hemma i din familj, är en jultröja eller en julpyjamas till barn och vuxna ett perfekt alternativ att använda.

Vi på Jul-Tröja erbjuder många jultröjor till barn och vuxna. Du som är intresserad av en julpyjamas till ditt barn eller till dig själv för den sakens skull, kan enkelt botanisera runt här på vår webbplats. Du ser bilder på alla våra produkter och du kan enkelt klicka på bilden om du vill veta mer om produkten i fråga. När du klickar på bilden kommer du till en ny sida där du kan läsa mer om tillverkningsmaterial, pris samt tillgängliga färger och storlekar.

Ekologiska jultröjor till barn

Vi erbjuder ett stort sortiment av ekologiska jultröjor till barn. Genom att välja ekologiskt kan du bidra till att minska påverkan på klimatet. Det är bra för dig, ditt barn och planeten. Klimatförändringarna blir allt värre för varje dag som går och vi på Jul-Tröja tycker det är viktigt att vi kan erbjuda dig ett grönare val i form av ekologiskt producerade och framtagna produkter.

När du väljer våra ekologiska produkter gör du ett miljösmart val. Samtidigt kan du känna dig säker på att du får produkter i bra kvalitet och som är säkra för ditt barn att använda. Här hittar du fina jultröjor och julpyjamasar till ditt barn.

GOTS-certifiering

Vad innebär GOTS-certifiering egentligen? GOTS-certifiering är en speciell certifiering som företag som arbetar miljömedvetet kan bli tilldelade. Vi på Jul-Tröja är väldigt stolta över att vi har kunnat uppnå de kriterier som gäller för att kunna bli GOTS-certifierade. Certifieringen betyder mycket för oss och fungerar inte minst som en klapp på axeln, som indikerar på att det arbete vi gör utförs på rätt sätt. I alla våra processer och i allt det vi väljer, är alltid hållbarheten i fokus för att minska vårt avtryck på klimatet.

Du som väljer GOTS-certifierade bidrar till en grönare produktion, som inte är lika skadlig för miljön. Det är du som konsument som kan göra valet om att välja miljövänliga kläder istället för traditionellt producerade och framtagna kläder.

Så tänker vi om hållbarhet

Hållbarheten är viktig för oss på Jul-Tröja, faktiskt så viktiga att det är det centrala elementet i alla de processer vi utför och gör. Alla våra produkter är skapade genom att titta på vilken miljöpåverkan produktionen har. Vi har försökt att skapa så miljövänliga processer i alla led så att vi kan minska avtrycket på klimatet totalt sett. Så när du shoppar loss hos oss kan du göra det med gott samvete.

Shoppa en julpyjamas idag

Om du vill att ditt barn ska ha en julpyjamas att mysa i under julledigheten kan du med all säkerhet hitta den här. Vårt stora sortiment består av många olika modeller i flera olika färger och storlekar. Våra produkter vänder sig till kvinnor, män och barn. Vårt stora sortiment erbjuder helt enkelt något för alla.

Du behöver aldrig känna dig stressad när du shoppar här hos oss. Det är nämligen ingen som väntar i kön och faktum är att vi faktiskt har öppet dygnet runt så du kan shoppa precis hur länge du vill här hos oss på Jul-Tröja. Ta dig lite välbehövd egentid och klicka hem en fin julpyjamas till ditt barn och kanske eventuellt en jultröja till dig själv som du kan mysa i på lediga dagar under julen.

Jul-Tröja - ett hållbart företag

Vi på Jul-Tröja är ett mindre företag och vår verksamhet startades upp 2016. Vi är stolta över att idag har växt så mycket som vi har gjort. Idag samarbetar vi med över 300 återförsäljare världen över. Vi har expanderat vår verksamhet till våra grannländer i norra Europa och i Skandinavien.

Vårt arbete har gått bra och det är sannolikt en bidragande faktor till att vår verksamhet har växt så mycket som den har gjort, samtidigt är trenden med jultröjor ett nytt fenomen i Europa som har existerat en tid i både England och USA. Vi är glada över att kunna erbjuda dig fina, roliga och fjantiga jultröjor, julklänningar och andra accessoarer som hör till när det är jul

“Vi använder mycket tid på att förbereda nya mönster, kvaliteten och innehållet på vår sida för att fånga och leverera känslan av julglädje” - Jesper Ahm, vd. Jultröjor är en av de snabbast växande jultrenderna i Europa just nu, så häng med du också!

Visa också

Har du inte hoppat på trenden med jultröjor ännu? Då är det dags!

Vill du hoppa på trenden med jultröjor så har du kommit till rätt ställe. En jultröja är en stickad tröja med ett juligt motiv som oft...

Läs mer