Har du inte hoppat på trenden med jultröjor ännu? Då är det dags!

Har du inte hoppat på trenden med jultröjor ännu? Då är det dags!

Vill du hoppa på trenden med jultröjor så har du kommit till rätt ställe. En jultröja är en stickad tröja med ett juligt motiv som ofta är bekväm och används vid jultid. Jultröjor har blivit väldigt populära på senare år och det är faktiskt en trend som startade i Storbritannien och i USA. Trenden har sedan spridit sig över resten av världen och även till Skandinavien och Europa.

I Skandinavien har trenden med att använda jultröjor under julmånaden december blivit allt populärare. Idag är det ofta vanligt att man bestämmer kollegor sinsemellan att använda jultröjor på fredagarna till exempel eller att man använder jultröjan när man håller på och julpysslar eller umgås med familj och vänner under julen. En stickad jultröja är självklart också ett givet val på självaste julafton. Och den passar självklart lika bra när ni ska ta årets julbild där hemma eller på jobbet. Så varför inte hänga på trenden och satsa på en riktigt fin jultröja?

Ny trend med jultröjor

Trenden med jultröjor startade som sagt i USA och England. Det sägs att trenden kommer som en motreaktion på den kanske mindre attraktiva, töntiga jultröjan som ens mormor eller farmor hade stickat till en och som man blev tvingad att gå runt i under julen. Idag har det blivit en trend att ha på sig jultröjan av egen fri vilja. Och här på Jul-Tröja har vi tagit saker och ting till en helt ny nivå.

Jul-Tröja ett företag med omtanke för miljön

Vi på Jul-Tröja är väldigt fokuserade på hållbarhet. Faktiskt sätter vid hållbarheten framför vår omsättning och vi försöker jämt och ständigt att minska vårt avtryck på klimatet. Och på det sättet kan vi säkra processer och produktion som inte påverkar klimatet mer än högst nödvändigt.

Vår verksamhet startades upp 2016 i Danmark och alla våra jultröjor, julpyjamaser och julklänningar, och andra produkter som vi säljer är designade i Danmark. 

Ekologisk jultröja

En stor del av vår produktion är faktiskt ekologisk. Vår ekologiska produktion växer ständigt och vi tycker det är viktigt att skapa produkter där vi ger konsumenten möjlighet att göra ett grönare val. När du väljer att köpa ekologiskt producerade kläder gör du något bra för miljön och samtidigt kan du vara säker på att du får kvalitetskläder som varken skadar dig, din hud eller miljön.

Hållbarheten är en av de mest centrala delarna i vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att bli en grönare verksamhet, när möjligheten finns. Inom bolaget hanterar vi många processer på ett hållbart sätt. Det handlar bland annat om förpackningar av plast och andra typer av paketeringar som våra produkter levereras till kunderna i. Alla dessa förpackningar och lådor som våra produkter levereras i är hållbart framtagna.

Roliga jultröjor

Det finns en hel uppsjö av olika jultröjor att välja mellan. Vi har många roliga jultröjor där motivet på jultröjan är framställd på ett skämtsamt sätt. Det kan till exempel vara Rudolf som är gjord i en speciell version och därför framstår som rolig. En rolig jultröja skapar en bra stämning och för ofta med sig ett gott skratt på julbordet eller till fiket om det är det du är på.

Om du vill sprida en härlig julstämning runt omkring dig till dina nära och kära kan du fundera på om en rolig jultröja skulle kunna vara någonting för dig? När du väl har bestämt dig är det bara att klicka in dig på vår sida och hitta jultröjor. Vi har nämligen ett stort sortiment att välja mellan och vi erbjuder roliga jultröjor i alla olika typer av storlekar och med en hel uppsjö av olika motiv, vi har jultröjor både till dam, herr och barn.

Fjantiga jultröjor

Vi har också en hel del fjantiga jultröjor. Våra fjantiga jultröjor har ofta ett roligt och skämtsamt motiv på fram eller baksidan av jultröjan. Ett exempel är beer-pong-jultröjan. Det är en jultröja i ganska vanligt julmönster men med en rolig och fjantig twist. Nämligen ett tryck i form av tre stora plastmuggar, som står uppställda som i spelet Beer-pong, på framsidan av tröjan.

Bra villkor när du handlar hos oss

Det bästa med att shoppa jultröjor online är att du slipper stressen i de vanliga butikerna på stan. Här hos oss kan du helt enkelt shoppa i lugn och ro och välja och vraka bland vårt stora sortiment av roliga, fjantiga och ekologiska jultröjor och inte minst fina jultröjor. Du hittar många olika storlekar och sortimentet vänder sig både till dam, herr och barn.

Vi har helt enkelt någonting för alla och du har väl inte missat att vi inte bara har jultröjor utan även julpyjamasar, julklänningar och lite annat smått och gott. Ta en titt på hemsidan och botanisera runt bland våra härliga produkter som höjer julstämningen till en helt ny nivå hemma hos dig. När du väl har bestämt dig kan du enkelt luta dig tillbaka och klicka hem dina nya jultröjor, utan att ens behöva lämna soffan.

Visa också

Varför behöver man en jultröja?

Jultröjor till barn

Jultröjor och julpyjamasar är ett relativt nytt fenomen i Skandin...

Läs mer