Billiga juldekorationer som höjer julstämningen

Billiga juldekorationer som höjer julstämningen

Jul, jul, strålande jul. Och visst ska julen stråla - och det kan du få den att göra med massor av mysiga juldekorationer. Men att komma på nya juldekorationer kanske inte är det enklaste, så därför har vi skapt detta inlägg. Om du har idétorka på juldekorationer så kan du helt enkelt med fördel läsa vidare i den här texten. Här kommer vi nämligen ta upp en massa bra tips på hur du kan fixa och skapa egna fina juldekorationer.

Genom att fixa dina egna juldekorationer kan du både ha roligt och spara pengar samtidigt. Det är helt enkelt ett perfekt sätt att umgås med familj, vänner eller nära och kära som du tycker om och samtidigt säkra den mysiga stämningen hemma hos dig i jul.

Hur vill du juldekorera hemmet?

Men innan du sätter igång med juldekorationerna kan det vara bra att tänka över vad det är du egentligen vill göra med ditt hem. När det är jul brukar vi ofta förändra våra hem på olika sätt. En del personer och familjer brukar plocka bort vissa saker och kanske ersätta dessa med andra saker som hör julen till.

Andra flyttar till och med undan vissa möbler och så vidare för att få plats med julgranen och diverse andra saker som hör till julen. Men en hel julgran kanske du inte kommer att kunna klistra och klippa ihop själv, det är nog enklast att köpa en på det traditionella viset, men en hel del andra saker kan du faktiskt fixa själv med ganska enkla tips och tricks som du får här av oss på Jul-Tröja.

När du sitter och julpysslar ska du självklart vara klädd i en snygg jultröja och varför inte passa på och köpa en till varje person i hela hushållet när du ändå är igång. Vi på Jul-Tröja har endast hållbara processer när vi tillverkar våra jultröjor och andra accessoarer som vi erbjuder. Därför kan du alltid shoppa hos oss med gott samvete.

Börja rätt med juldekorationerna

Innan du sätter igång med julpysslandet där hemma kan det vara en bra idé att sätta på en kanna glögg och kanske duka upp med lite pepparkakor och klenäter. Bara för att göra dagen lite extra julig och stämningsfull. Du kan ta fram ett stort bord, det kan till exempel vara köksbordet eller bordet i vardagsrummet. Men plocka bort alla saker som finns på bordet så ni får en bra plats att fixa alla dekorationer.

Det kan med fördel ställa julglöggen och pepparkakorna på ett bord lite vid sidan om så att ingen spiller ut glöggen eller smular ner alla juldekorationer med pepparkakssmulor när ni håller på och julpysslar tillsammans.

Men vad ska man göra för julpyssel då? Vi kommer här med lite bra tips och idéer på vilket julpyssel du kan fixa själv. Det är såklart viktigt att förstå att vissa typer av juldekorationer kan vara lite svårare att klippa och klistra ihop än andra. Så fördela juldekorationerna i förhållande till åldern på den som ska sitta och julpyssla.

Tips på julpyssel:

  • Måla stenar med julmotiv
  • Gör julgransdekorationer
  • Skapa renar av klädnypor

Om du vill höja stämningen på julpysslandet ännu mer kan du ta på dig en snygg jultröja. Vi har massor av jultröjor för herr, dam och barn hos oss på Jul-Tröja. 

Tänk på att allt julpyssel bör anpassas efter ålder. Om du ska julpyssla med små barn är det viktigt att det inte ligger massa små delar på bordet. Städa därför undan allt som inte har med pysslet att göra, särskilt om det är små barn som ska vara med och pyssla.

“Vi på Jul-Tröja började göra pyjamasar för hela familjen 2016. Alla våra produkter är i hållbara material och vi har exempelvis ekologiska jultröjor” - Christoffer Sloth, vd.

Dansk design för alla

Jul-Tröja är ett bolag som startades upp i Danmark. Trenden med jultröjor spred sig från USA och England och kom till slut till Norden och Europa. Jul-Tröja började producera julpyjamasar och jultröjor. Trenden spred sig snabbt och idag är vi verksamma i stora delar av Europa. Vi är stolta över våra fina certifieringar. Bland annat har vi blivit certifierade av GOTS. Det betyder att våra processer och produkter lever upp till alla GOTS krav.

Samtidigt har vi ett stort sortiment med ekologiska tröjor. Vi tycker det är viktigt att låta dig som konsument får möjlighet att ta ett miljömedvetet val. Genom att välja ekologiska produkter kan du bidra till att minska påverkan på klimatet och samtidigt gör du något bra för dig och framtida generationer. Så välj gärna ekologiskt här från oss på Jul-Tröja. Vi arbetar hårt på att göra alla våra processer så gröna som möjligt.

Visa också

Spel och lekar hör julen till - tips på julquizzer som gör julen lite roligare

Juletid och advent innebär mys med nära och kära samt tillsammans med familjen. Och något annat som hör julen till är alla trevliga ju...

Läs mer